Wil je een nieuwe wasmachine of wasdroger kopen? Er zijn veel verschillende wasmachines en wasdrogers de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Er zijn namelijk wasmachine voorladers, bovenladers en was-droogcombinatie verkrijgbaar, maar er zijn ook verschillende type wasdrogers, zoals een warmtepompdroger, condensdroger en afvoerdroger. Het vulgewicht van een wasautomaat of wasdroger is erg belangrijk. Afhankelijk van de grootte van je huishouden kun je namelijk het vulgewicht van een wasmachine of wasdroger bepalen, zo is 7 kilo geschikt voor 1 of 2 personen, 8 kilo is geschikt voor een huishouden met 3 tot 4 personen en een 9 kilo is geschikt voor 5 personen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine of wasdroger? Kijk dan naar een A+++ wasmachine of wasdroger.

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine of wasdroger nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij TP service: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Bij ons koop je niet alleen een wasmachine of wasdroger, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten. Wij hebben jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Bij ons kunt u terecht voor service die vroeger standaard was. 

Standaard bezorgservice

Bij een standaard (gratis) bezorgservice wordt je wasmachine tot aan de eerste drempel geleverd en je oude wasmachine wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor aanvullende diensten..

Vraag naar de extra korting

Complete bezorgservice (gratis)

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe wasmachine door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Hierbij geldt tot en met de 2e verdieping indien er geen lift aanwezig is. Uiteraard wordt je wasmachine netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact en aan-/afvoer.

Aanvullende services

Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang, het aansluiten van een bestaande trekschakelaar of zelfs het plaatsen en monteren van een nieuwe trekschakelaar.

Vraag naar de mogelijkheden