Ben je op zoek naar apparaten voor jouw huishouden? Een kleine greep uit het assortiment voor jouw huishouden vind je op tpservice.nl en in de winkel. Niet gevonden wat je zocht neem gerust contact met ons op.

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine, droger of een ander apparaat noding en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij TP service: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Bij ons koop je niet alleen een wasmachine of wasdroger, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten. Wij hebben jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Bij ons kunt u terecht voor service die vroeger standaard was. 

Standaard bezorgservice

Bij een standaard (gratis) bezorgservice wordt je wasmachine tot aan de eerste drempel geleverd en je oude wasmachine wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor aanvullende diensten..

Vraag naar de extra korting

Complete bezorgservice (gratis)

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe wasmachine door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Hierbij geldt tot en met de 2e verdieping indien er geen lift aanwezig is. Uiteraard word je wasmachine netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact en aan-/afvoer.

Aanvullende services

Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang, het aansluiten van een bestaande trekschakelaar of zelfs het plaatsen en monteren van een nieuwe trekschakelaar.

Vraag naar de mogelijkheden