Shop online of kom langs in de winkel

 Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, accessoires voor je tv of een home cinema? Op deze pagina vind je een kleine greep uit ons assortiment. Van tv’s tot afstandsbedieningen en mediaspelers, zoals een chromecast. Daarnaast vind je hier ook alle audio producten. Een koptelefoon voor onderweg, maar ook geluidsapparatuur voor thuis, zoals soundbars, speakers en radio’s.

Beeld & geluid categorieën

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine of wasdroger nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij TP service: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Bij ons koop je niet alleen een wasmachine of wasdroger, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten. Wij hebben jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Bij ons kunt u terecht voor service die vroeger standaard was. 

Standaard bezorgservice

Bij een standaard (gratis) bezorgservice word je Beeld of geluidsapparaat tot aan de eerste drempel geleverd en je oude apparaat wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor aanvullende diensten..

Vraag naar de extra korting

Complete bezorgservice (gratis)

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe televiesie door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. We verbinden het toestel met een werkend tv signaal en stellen de zenders in. We leggen je uit hoe de afstandsbediening en de beeldinstellingen van de tv werken. Ook laten we zien hoe smart tv werkt en nemen het oude toestel meer retour.

Aanvullende services

Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van de tv kabel of het ophangen van de tv. We verbinden de televisie met wifi en je randapparatuur, zoals tv- tuner, soundbar of blu-ray speler.

Vraag naar de mogelijkheden