Siemens extraKlasse: Extra kwaliteit, extra comfort

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat – je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

extraKlasse wasmachines

Uiteraard ben je met een extraKlasse-wasmachine verzekerd van Siemens kwaliteit en voortreffelijke prestaties. Daarnaast is de extraKlasse lijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade – aquaStop® voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in het apparaat. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

extraKlasse wasdrogers

De wasdrogers van Siemens bieden slim comfort in de vorm van innovatieve extra’s. Zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard is meegeleverd bij een extraKlasse-wasdroger. Uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, waaronder wollen kleding, maar bijvoorbeeld ook sportschoenen. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

extraKlasse vaatwassers

Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten door innovatieve technologie en bewezen Duitse kwaliteit. Dat kun je verwachten van Siemens-vaatwassers. In de extraKlasse lijn vind je zowel vrijstaande als onderbouwmodellen.

extraKlasse koelkasten en vriezers

Koel-vriescombinaties en vriezers uit de extraKlasse lijn bieden de ideale omgeving voor jouw levensmiddelen. Je kunt optimaal gebruik maken van de ruimte in de extraKlasse koel-vriescombinaties door het meegeleverde, verchroomde flessenrooster. En zo zijn de extraKlasse vriezers altijd makkelijk te heropenen – het Air Channel System op de roestvrij stalen deurgreep zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Chromen details maken de exclusieve uitstraling compleet.