Over TP Service

SCHERPENZEEL – In oktober 2006 startte Timon Pedron met T.P. Service. Pedron was vijftien jaar werkzaam bij Mandersloot Elektra en nadat Mandersloot stopte met haar winkelactiviteiten, begon Pedron voor zichzelf. Sinds maart 2009 is Pedron weer op de oude stek terug omdat hij er een showroom opent, waar Mandersloot vroeger de achteringang van haar winkel had.

De showroom zal op maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur,  en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 geopend zijn. In de showroom staan LED toestellen opgesteld plus audio installaties, accessoires zoals audio/video kabels maar ook grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, koelkasten en verschillende inbouwapparatuur.

De reden, waarom Pedron met zijn showroom startte is, dat er in Scherpenzeel niets meer te krijgen is op het gebied van bruingoed en nauwelijks meer iets op het vlak van witgoed. Belangrijk daarbij is, dat naast de verkoop van de goederen, ook de service verleend wordt. De installatie en de reparatie van de apparaten is voor velen een reden om het op het dorp te kopen en daarbij dat er niet gesleept hoeft te worden met apparatuur of parkeergeld betaald hoeft te worden zoals in de stad.

Als bijvoorbeeld een wasmachine onverwacht kapot gaat en je snel een ander wilt, dan kan dat ook daadwerkelijk op korte termijn door T.P. Service geregeld worden. Gewoon service zoals dat vroeger standaard was. Ook installeren wij inbouwapparaten en het WoonVeilig alarm systeem, hangen TV’s op, realiseren wij extra computer en tv aansluitingen, verbeteren wij het Wifi bereik of vervangen en monteren wij verlichting.

Kortom bij TP Service kunt u voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en rondom het huis terecht.Dus kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

De hoofdmerken zijn AppleBosch Exclusiev (exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur met de beste techniek), Miele, Beko, Inventum, Samsung, LG, Panasonic, Pioneer maar uitraad kunnen wij ook andere merken leveren. Ben je op zoek naar een speciaal model of merk neem dan contact met ons op!

Kom langs of neem contact met ons op