(+31) 6 144 16 293

Ma – Vrij: 13.00 – 17.30

Zat: 13.00 – 17.30

Over ons

Service die vroeger standaard was

De reden, waarom Pedron met zijn showroom startte is, dat er in Scherpenzeel niets meer te krijgen is op het gebied van bruingoed en nauwelijks meer iets op het vlak van witgoed. Belangrijk daarbij is, dat naast de verkoop van de goederen, ook de service verleend wordt.

TP Service bezorgd gratis aan huis in de regio Scherpenzeel (GLD), Renswoude, en Woudenberg. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht.

 

15 jaar ervaring

In oktober 2006 startte Timon Pedron met T.P. Service. Pedron was vijftien jaar werkzaam bij Mandersloot Elektra en nadat Mandersloot stopte met haar winkelactiviteiten, begon Pedron voor zichzelf.

Sinds maart 2009 is Pedron weer op de oude stek terug omdat hij er een showroom opent, waar Mandersloot vroeger de achteringang van haar winkel had. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00. Op andere tijden kan de winkel op afspraak bezocht worden.

In de winkel staan LED toestellen opgesteld plus audio installaties, accessoires zoals audio/video kabels maar ook grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, koelkasten en verschillende inbouwapparatuur.

De reden, waarom Pedron met zijn winkel startte is, dat er in Scherpenzeel niets meer te krijgen is op het gebied van bruingoed en nauwelijks meer iets op het vlak van witgoed. Belangrijk daarbij is, dat naast de verkoop van de goederen, ook de service verleend wordt. De installatie en de reparatie van de apparaten is voor velen een reden om het op het dorp te kopen en daarbij dat er niet gesleept hoeft te worden met apparatuur of parkeergeld betaald hoeft te worden zoals in de stad. Als bijvoorbeeld een wasmachine onverwacht kapot gaat en je snel een ander wilt, dan kan dat ook daadwerkelijk op korte termijn door T.P. Service geregeld worden. Gewoon service zoals dat vroeger standaard was

Over ons bedrijf

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over TP Service