Bosch EXCLUSIV: Extra kwaliteit, extra comfort

 

Bosch EXCLUSIV wasmachines, drogers en vaatwassers bieden extra kwaliteit en comfort ten opzichte van de standaard modellen. Bijvoorbeeld extra geluidsisolatie waardoor je het apparaat nauwelijks nog hoort, chromen details met een luxe uitstraling of een SoftClose deur. De Bosch EXCLUSIV apparaten bieden dus altijd wat extra’s.

 

Vakkundig advies

De Bosch EXCLUSIV apparaten zijn alleen verkrijgbaar bij de betere vakhandel. TP Service is er dan ook trots op om je de Bosch EXCLUSIV lijn aan te bieden. Onze vakkundige verkopers kunnen je alles over Bosch EXCLUSIV vertellen. We geven je graag goed advies over wat de Bosch EXCLUSIV apparaten voor jou kunnen betekenen

Betroubare service

Met Bosch EXCLUSIV ben je verzekerd van uitstekende service. Als er in de toekomst een probleem is met je apparaat, kun je terecht bij ons terecht voor de juiste service. Je apparaat wordt uitsluitend gerepareerd door gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch EXCLUSIV apparaten.

Luxe extra’s

Van de EXCLUSIV lijn kun je alles verwachten wat je van Bosch gewend bent, plus dat beetje extra. We zijn niet voor niets het nummer één merk in Europa voor groothuishoudelijke apparaten.We leveren huishoudelijke apparatuur die lang meegaat en altijd uitstekende prestaties levert. Aangevuld met stijlvol, in het oog springend design en extra opties voor ultiem gebruiksgemak

EXCLUSIV wasmachines

Natuurlijk ben je met een EXCLUSIV wasmachine verzekerd van Bosch kwaliteit en voortreffelijke prestaties. Daarnaast is de EXCLUSIV lijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade: aquaStop® voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in het apparaat. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

EXCLUSIV drogers

De wasdrogers van Bosch bieden je slim comfort in de vorm van innovatieve extra’s. Zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard is meegeleverd bij een EXCLUSIV droger. Uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, waaronder wollen kleding, maar ook bijvoorbeeld sportschoenen. Chromen details zorgen voor een exclusieve uitstraling.

EXCLUSIV vaatwassers

Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten door vernieuwende technologie en bewezen Duitse kwaliteit. Dat kun je verwachten van Bosch vaatwassers. In de EXCLUSIV lijn vind je zowel vrijstaande als onderbouw modellen.

EXCLUSIV koelkasten en vriezers

Koelkasten en vriezers uit de EXCLUSIV lijn bieden de ideale omgeving voor jouw levensmiddelen. Je kunt optimaal gebruik maken van de ruimte in de EXCLUSIV koelkasten door het meegeleverde, verchroomde flessenrooster. En zo zijn de EXCLUSIV vriezers altijd makkelijk te heropenen – het Air Channel System op de roestvrij stalen deurgreep zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Chromen details maken de exclusieve uitstraling compleet.

EXCLUSIV kookplaten

De kookplaten van Bosch maken perfect koken en bakken mogelijk met behulp van tal van functies. Of je nu graag kookt op inductie of gas, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken

EXCLUSIV (combi-)ovens

De keuken is het hart van ieders huis. Een plek om een fijne sfeer te ervaren en dagelijks maaltijden te bereiden. Met talloze functies helpen onze ovens om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. De ovens van Bosch zijn in zowel een groot formaat (60 cm) als compact formaat (45 cm) beschikbaar en in meerdere kleuren.