TP Service leverancier van Bosch EXCLUSIV huishoudelijke apparatuur

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

EXCLUSIV: standaard de hoogste kwaliteit.

Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch die standaard wordt uitgerust met bijzondere extra’s. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat comfort hoog in het vaandel. Innovatieve technieken verlichten huishoudelijke taken en maken het gebruik ervan extra comfortabel. Zoals SoftClose deursluiting op Exclusiv koelkasten, chromen designdetails op wasmachines en drogers en extra geluidsisolatie.

Met EXCLUSIV apparaten ervaar je een buitengewoon gevoel van exclusieve meerwaarde.

Pluspunten van EXCLUSIV

Gecertificeerde verkooppunten
EXCLUSIV apparaten worden enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten. Alle verkopers zijn getraind en gespecialiseerd. Je kunt dus vertrouwen op een productadvies dat perfect op jouw wensen aansluit.

Exclusieve service
Mocht er zich in de toekomst een probleem voordoen met jouw apparaat, dan bent je verzekerd van de juiste service door de Bosch EXCLUSIV service partner of het Bosch serviceteam. De Bosch EXCLUSIV service partner is gecertificeerd – en dus gespecialiseerd in het repareren van jouw apparaat.

Luxe extra’s
Met een EXCLUSIV apparaat ben je verzekerd van een luxe uitgerust apparaat, met comfortabele extra’s.

 

Wasmachines

  • Exclusieve chrome designelementen
  • Extra geluidsisolatie: 2dB stiller dan andere wasmachines

Drogers

  • Exclusieve chrome designelementen.
  • Extra geluidsisolatie: 2dB stiller dan andere drogers.
  • Meerdere EXCLUSIV drogers zijn voorzien van een speciale wolkorf of schoenenkorf, waarmee je jouw wolwas of schoenen extra zorgvuldig kunt drogen.
  • Bij alle EXCLUSIV condensdrogers ontvang je standaard een condenswater afvoerset – zo hoef je de bak met water niet meer handmatig te legen.

Vaatwassers

  • Je kunt kiezen uit luxe extra´s zoals TimeLight: de resterende tijd van het vaatwasprogramma wordt op de vloer geprojecteerd.
  • Extra geluidsisolatie